tirsdag den 7. august 2012

TENDENS: PEPLUMS

Peplums

Faktisk stammer tendensen med at vise den kvindelige timeglasfigur helt tilbage for mange år siden, nemlig 1947, hvor Diors New Look, satte fokus på kvindens slanke talje og volumiøse hofte - altså den smukke timeglasfigur. Tendensen kan både afspejles via en top, kjole, jakke eller nederdel, der alle har den såkaldte peplum effekt.
Jeg er personligt vild med trenden, men jeg kan samtidig godt se at der medfølger en del udfordinger i forhold til styling af en sådan sag. Tror egentlig at dennes fordel må være, at den både kan dresses op og ned, alt efter anledningen. Et casual sæt kunne se således ud:
cosy peplum style
watch/Michael Kors . coat/Sofie d'Oree . top/Topshop . bag/Chanel . jeans/32in . flats/Jimmy Choo . bracelet/Madewell
En mere festlig styling af peplum toppen kan opnås ved at skifte jeans og flats ud med en nederdel og stiletter. For eksempel som nedenstående sæt:
party peplum
nail polish/Frankie Gold . wedges/Dorothy Perkins . top/Therapy . skirt/Alexander Wang . bracelet/Juicy Couture . earrings/Nilufer Tarzi Kuran . heels/Yves Saint Lauren
Egentlig kunne jeg også sagtens finde på at tage ovenstående sæt på til hverdag. Dog med uldne strømpebukser, bikerboots og en chunky strikcardigan. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar