onsdag den 4. april 2012

OMELET MED COUSCOUSSALAT

Lavede denne ret for en uges tid siden, da jeg havde en masse rester liggende, som skulle bruges - resultatet blev så godt :) 
Omelet - Ingredienser:
3 æg
1/2 pk. pastrami i strimler(kan undlades)
en håndfuld basilikum i strimler
4 cherrytomater i skiver
en lille håndfuld soltørrede tomater i strimler
lidt mælk
salt + peber

Couscoussalat - ingredienser:
2 dl. couscous
en håndfuld basilikum i strimler
5 hakkede cherrytomater
feta i tern
en lille håndfuld soltørrede tomater i strimler
saft fra 1/2 citron
salt+peber
lidt chiliflager
evt. lidt olivenolie

Æg og mælk piskes luftigt og de andre ingredienser blandes i. steges herefter ved lav varme i en pande med låg. I mellemtiden puttes couscous i en skål og kogende vand hældes over så det dækker. Derefter dækkes skålen til med en tallerken og herefter skal den hvile ca. 10 min afhængigt af hvor tør man vil have den. Når couscousen er færdig og ingredienserne er hakket, blandes dette sammen og salaten er færdig. Bon appetit :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar