mandag den 19. marts 2012

HJEMMELAVET TORTELLINI

Sidste onsdag, lavede Sofie og jeg hjemmelavede tortellini med tomatsauce, og det blev bare mega lækkert! Og så var det oven i købet overraskende nemt :D 
Ingredienser (3-4 portioner):
Pasta: 
300 g. durummel
3 æg
3 spsk olie
lidt salt
Fyld:
1/3 af en pose frisk spinat
2 små pakker frisk mozzerella ost
1 løg
lille tsk chiliflager
salt + peber

Fremgangsmåde:
Pasta:
Æg piskes hurtigt med en gaffel mens melet drysses i lidt ad gangen sammen med olien. Når dejen bliver lidt hård æltes den og rulles fladt ud på bordet (så tyndt som muligt) Herefter stikkes runde "flader" ud med et glas eller småkage form. 
Fyld:
Spinat og ost hakkes meget fint. Løgene snittes også fint og svitses på panden. Herefter blandes det hele sammen med krydderierne, så det tilsammen danner en form for "masse". 
- Fyldet lægges på de små pastaflader og en ny pastaflade lægges ovenpå. Herefter trykkes de godt sammen i kanten og koges ca 5 min. i saltet vand. Som tilbehør varmede vi en dåse tomatsauce med chili. Virkelig lækkert! :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar